help.

  • #1

    Hallo, ik zit een beetje met een rare vraag, mijn moeders vriendin is verpleegkundige en die denkt dat ik een diabeet bent ook omdat het erfelijk is in mijn familie, ze zoeken al vanaf December wat er met mij aan de hand is, op dit moment loop ik ook met een holter ecg omdat ze dachten aan hartritmestoornis. ik kom namelijk niet aan, hoeveel ik ook maar eet ik blijf haken op 45 kilo en ben 1.63 en 19 jaar.
    maar sinds die vriendin zei dat ze dat dacht en ze heeft al jaren ervaring. ben ik gaan onderzoeken wat suikerziekte nou is, en ik schrok gewoon best wel en vind het zelfs best wel eng want als ik nu veel suiker zou eten gebeurd er dan iets? zulke rare vragen spoken door mijn hoofd, en ik kan pas donderdag testen of het werkelijk zo is, ben voornamelijk bang voor dat hyper-hypo gedoe.

    hoop dat iemand me kan helpen

    Reageer
    #2

    hoi, ik zelf denk dat je wel diabetes hebt! ik zelf ben ook 1,63 en weeg 53 kilo (is nog wel normaal) en ik ben 13 jaar! ik zal zowiezo naar de dokter gaan en het vragen(je kan het tegen woordig ook beteen bij de aphoteker vragen voor zo"n test) maar veel succes gr rachel!,

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    Ga naar de de dokter en laat je bloed testen, hierin kunnen ze zien of je suiker te hoog/te laag is. Geef aan bij de dokter waar je last van hebt en dat diabetes in de familie zit.

    Reageer
Reageer op: help.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief