Hypoglycemie en bijnierverkalking

  • #1

    Ik denk dat ik last heb van hypoglycemie. Ik heb echt een suikerverslaving en daardoor daalt mijn suikerspiegel heel vaak. Ik merk dit aan overmatig tranpireren, duizeligheid en het gevoel dat ik elk moment kan gaan flauwvallen. Als ik dan een flinke hoeveelheid suikerhoudende producten neem is het weer over. Nu heb ik ooit eens gelezen in mijn medisch dossier dat er is vastgesteld dat ik bijnierverkalking heb..... Hier is echter nooit wat over gezegd. Kan dit te maken hebben met hypoglycemie? Ik ben inmiddels begonnen met het mijden van veel suiker.

    Reageer
    #2

    Bijnier verkalking is meestal een gevolg van een probleem bij de geboorte en wordt meestal per toeval later in het leven pas ontdekt. Kent u de oorzaak van de verkalking van de bijnieren bij u? Het wordt ook wel gevonden bij de ziekte van Addison. Lees: http://nl.wikipedia.org/wiki/Ziekte_van_Addison Mogelijk herkent u de symptomen?

    Bespreek het met uw huisarts.

    Reageer
    #3

    Nee ik herken deze symptomen niet. Ik heb een scoliose en daarvoor werden in mijn kindertijd jaarlijks rontgenfotos gemaakt. Toen ik als doktersassistente in het ziekenhuis werkte kon ik ook mijn eigen digitale dossier inkijken en toen zag ik dat staan bij de conclusies van die fotos.

    Reageer
Reageer op: Hypoglycemie en bijnierverkalking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief