Suikerspiegel weigert te dalen

  • #1

    Goedendag,

    Mijn suikerspiegel was 6 weken geleden 30,2 moest heel veel plassen en had ook extreem veel dorst, hierdoor ben ik ruim 25 kilo afgevallen in deze 6 weken, ik ben nu 98 kilo met een lengte van 1,91. Ik heb al ruim 6 jaar insuline inconstentie, mijn aderen neemt de insuline dus niet op, hier slik ik ook al 6 jaar medicijnen voor, Januvia i.c.m. Metformine. sinds 6 weken geleden heb ik dus een probleem, nu ben ik via de HA meer medicatie gaan slikken, eerst 1 gliclazide toen 2 en nu al 3 gliclazide per dag tesamen met de medicijnen die ik al slikte.

    Maar nu komt het, de suiker is gezakt naar 16.7 maar zakt niet verder, ik zit al 2 weken nu rond de 16 en ik prik 3 x per week bij de HA nuchter.

    Zodra ik wat eet en mijn medicatie in neem val ik na pak em beet ongeveer een uur als een blok in slaap, me benen en armen lijken wel dieplood en kan dan ook nauwelijks lopen of me armen optillen, ik ga me weer goed voelen 's avonds laat rond de klok van 10. wie heeft dit ook gehad of heeft het nog en kan mij een verklaring of goede tip geven want wordt er zo langzamerhand echt depri van

    Reageer
    #2

    Wanneer ben je de laatste keer bij de internist geweest?
    Je volgt ook een dieet?

    Reageer
    #3

    Nee ik volg geen dieet via een dietist, ik zelf eet geen suiker.

    Al weken eet ik 's ochtends een sneetje fries roggebrood met 20+ smeerkaas, 's middags 2 spelt sneetjes brood met kalkoen of kipfilet en een enkele keer verse rosbief om de sleur te doorbreken, 's avonds eet ik veel groente en een stukje vlees, geen sauzen o.i.d.

    De internist is 6 jaar geleden, sindsdien alleen via de HA

    Reageer
    #4

    Ik denk dat het dan toch goed zou zijn om een verwijzing te vragen voor de internist en toch een diëtiste naar je voeding te laten kijken.

    Reageer
    #5

    ik ga woensdag naar de internist in het ZH

    Reageer
    #6

    Dan maar eens afwachten wat de internist ervan gaat zeggen.

    Reageer
Reageer op: Suikerspiegel weigert te dalen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief