vrouw met depressie, problemen nu met oa sex.

  • #1

    hallo allemaal,
    wie kan mij/ons hier wat mee helpen.

    ongeveer een jaar geleden is mijn vrouw in een depressie terecht gekomen,
    veroorzaakt door ziekte.

    de ziekte was goed te behandelen en daar is ze weer geheel bovenop gekomen,
    alleen nu dan nog die depressie.

    op een of andere manier ziet ze mij totaal niet meer staan, heeft geen zin in aandacht te geven, en wil dat ook niet van mij.

    dit komt grotendeels door de medicijnen, en dat begrijp ik ook wel, maar ik begin het merk ik nu gewoon allemaal beetje zat te worden. ik wil gewoon weer eens net als voorheen lekker genieten van alles.

    maar volgens haar moet ik niet zo zeuren en maar geduld hebben, want oa sex is toch niet zo belangrijk.

    wat moet ik hier nu mee??

    ik word al een jaar lang min of meer genegeerd, en ben zo lijkt het alleen goed voor de klusjes in huis.

    hoe nu verder?

    Reageer
    #2

    Dat is een vervelend probleem. Ik denk dat het een probleem is om met de huisarts te bespreken. Antidepressiva kunnen dergelijke bijwerkingen hebben. Als het tenminste alleen maar de antidepressiva zijn. Is je vouw onder behandeling van een psycholoog bijvoorbeeld voor de depressie?

    Reageer
    #3

    hoi,
    jazeker ze is onder behandeling.

    Het is grotendeels te verwijten aan de medicijnen, maar (ik denk waarschijnlijk makkelijk) ik denk dan, trek eens keer lekker setje aan en probeer eens wat. maar ze is werkelijk niet vooruit te branden. tot dit probleem kwam was er nooit iets aan de hand. ze zegt dat het niet aan mij ligt, maar dat ze gewoon niet wil. tja en daar houdt dan alles mee op. het is zo jammer we hadden een perfecte relatie, maar ik merk gewoon dat er hierdoor scheurtjes aan het ontstaan zijn. aan de ene kant vindt ik me eigen een beetje een zeur maar aan de andere kant heb ik zo iets van, ik ben er ook nog, en heb ook mijn gevoelens.

    Reageer
    #4

    Ik denk toch dat je het probleem een beetje onderschat.
    [quote]maar (ik denk waarschijnlijk makkelijk) ik denk dan, trek eens keer lekker setje aan en probeer eens wat[/quote]zo werkt het helaas echt niet.

    [quote]we hadden een perfecte relatie[/quote] In jou beleving. En op seksueel gebied waarschijnlijk....
    Maar als er zoals in dit geval, na een jaar al scheurtjes ontstaan, kun je je afvragen of de relatie wel zo perfect was als jij denkt.....

    Maar hoe dan ook: het is wel iets om met de behandelaar te bespreken. Er kan gekeken worden of die medicijnen nog wel zo hard nodig zijn, of ze eventueel afgebouwd kunnen worden of vervangen door een ander middel dat wellicht minder bijwerkingen heeft.

    Reageer
Reageer op: vrouw met depressie, problemen nu met oa sex.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief