alstublieft een antwoord

  • #1

    geachte:
    alstublieft ,
    alstublieft
    alstublieft
    Geef mij een serieus antwoord op mijn vragen ,
    dit is heel erg belangrijk,serieus vragen.
    mijn vrienden betekenen veel voor mij!De laatste tijd is heel erg depressief geworden , denkt alleen maar aan dood.ik kom achter dat ze spaart urine met blood om te drinken ,alstublieft .
    kunt u mij vertellen wat er gebeurd kan zijn als zij drinkt dat op ??????????????zo spoedig mogelijk antwoord alstublieft.
    alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Hallo, het best is dat je met je vriendin naar de huisarts gaat. Hij kan jullie verder begeleiden en uit de depressie helpen.

    Succes

    Reageer
    #3

    geachte:het is niet zo makkelijk om met mij vriendin naar de huisarts tegaan,anders had ik niet jullie hulp gevraagd,Ik wil weten wat er precies gaat gebeuren,En dan Laat ik haar jullie antwoord lezen. want zij wil echt niet naar de huisarts , kan je alsjeblieft meer details geven over de
    gevolgen van wat zij wil doen .
    alvast bedankt

    Reageer
    #4

    Ik weet niet wat er precies gaat gebeuren. Maar het lijkt mij enorm onsmakelijk waar ze mee bezig is. Toch is het een roep om aandacht en alleen een psychiater kan dan tot haar doordringen.

    Reageer
Reageer op: alstublieft een antwoord


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief