lage buikklachten

  • #1

    Hallo ik ben een vrouw van 29 en ik heb sinds half januari soms last van een lichte pijn in mijn onderbuik (ik heb er geen pijnstilling voor hoeven nemen) ik ben al bij de huisarts geweest en heb bloedonderzoek gehad en had geen gluten allergie en geen ontstekingen en ontlastings onderzoek gehad was ook allemaal goed. Verder geen klachten. het is er ook meestal tussen de 1 a 3 dagen en heb er dan weken helemaal geen last meer van.
    Heb wel last van wat meer vaginale afscheiding die wat gelig is maar het stinkt niet. En ik kan niet zwanger zijn en heb een normale menstruatie en ook geen soa want heb al jaren dezelfde partner. Wie herkent deze klachten en wat kan ik het beste doen? Terug naar de huisarts?

    Reageer
    #2

    [quote]en ook geen soa want heb al jaren dezelfde partner.[/quote] dat is helaas niet altijd een garantie...

    Wanneer heb je er de meeste last van? Halverwege de cyclus? of net voor of na de menstruatie?

    Reageer
    #3

    Dat is verschillend.
    Maar ik vind het raar dat het wel steeds weer weggaat en weken later weer even terug komt en ik ben trouwens wel iemand die snel last heeft van stress.. maar of dat er mee te maken kan hebben? Verder wil ik best terug naar de huisarts maar elke keer als het weer "over is" denk ja laat maar heb er geen last meer van en maak me soms gewoon zorgen en dat geeft ook weer stress

    Reageer
    #4

    Stress kan natuurlijk ook buikpijn veroorzaken...
    Als de klachten aanhouden en ze niet te linken zijn aan de menstruatie, ga dan toch terug naar de huisarts

    Reageer
    #5

    Ik ga wel terug naar de huisarts. Dit geeft natuurlijk ook stress zo. Verder heb ik het dan eigenlijk bijna alleen als ik ga zitten een soort steek of soms als ik loop maar als ik zit, lig of sta niet het is dus niet constant heel apart allemaal en vaag..
    In ieder geval bedankt voor je reacties ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #6

    evt. Doorverwijzing vragen voor een gynaecoloog? Op verdenking van cystes?

    Reageer
Reageer op: lage buikklachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief