2 jaar

Online ZorgZus
  • #1

    ik ben een man en de vrouw waar ik laatste mee gevrijd heb geeft een test gedaan en ze zeg nu dat ze chlamydia heeft. dit lijk me raar aan gezien de keer van te voren dat ik met iemand heb gevrijd heb al zo'n 2 jaar geleden is. en ik heb op gezocht wat de klachten moeten zijn en daar heb ik allemaal geen last van. kan het zijn dat ik heb al meer dan 2 jaar heb een geen last van kan hebben? en krijg je ook zo'n uit slag zwart op wit? want ik geloof het niet helemaal. en kan het als man schaden hebben als je al meer dan 2 jaar er mee rand loop? en wat voor schaden dan? er is geen zwelling wratten of andere misvorming hij ziet er gewoon normaal uit

    Reageer
    #2

    Chlamydia hoeft bij een man niet altijd klachten te geven.
    De meest voorkomende zijn een zgn ochtenddrup en een bijbalontsteking. Het is natuurlijk nog maar de vraag of de chlamydia infectie van jou afkomstig is.
    Ik zou je wel willen aanraden om zelf een soa test te laten doen.
    Een chlamydia infectie kan op lange termijn wel gevolgen hebben voor de vruchtbaarheid

    Reageer
    #3

    oke en na hoe langen tijd kan het onvruchtbaarheid veroorzaken?
    en kun je het ook in het bloed vinden? ik ben bloed bonder en ben van te voren helemaal gecontroleerd en toen in er niks uit gekomen over soa's. want nogmaals: ik geloof haar niet helemaal meer. ik heb het gevoel dat ze me ergens de schuilt is aan het geven wat niet waar is want ik had al van te voren een zeer slechte verstand houding door bepaalden ding. deze ding zijn niet sex gerelateerd.

    Reageer
    #4

    Hi het is bijna uitgesloten dat je 2 jaar ermee gelopen hebt. Bij mannen is chlamydia meestal binnen 6 maanden een heeeeeeeel soms iets langer(max 1 jaar) geklaard door je lichaam. Dus als je positief zou zijn, is het bijna zeker van deze vrij partij. Vrouwen kunnen in enkele gevallen trouwens wel tot een paar jaar met chlamydia rondlopen. Soms is het in het bloed te zien dat je het gehad hebt aangezien je antistoffen aanmaakt, maar dit zegt niets over je huidige status.

    Reageer
    #5

    Ik denk eerlijk gezegd dat ze recent een infectie heeft opgelopen bij iemand anders.
    Laat in ieder geval voor alle zekerheid een soa test doen

    Reageer
Reageer op: 2 jaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief