chlamydia antistoffen na bloedonderzoek en zwanger worden

Online ZorgZus
  • #1

    Mijn man en ik proberen al ruim een jaar zwanger te worden. Omdat dit niet lukt zijn we doorverwezen naar het ziekenhuis. Mijn cyclus is inmiddels van het begin tot het eind gevold en daaruit blijkt dat ik een eisprong heb gehad. Maar uit het bloedonderzoek (die ik voor de 2e keer heb gedaan) is er voor de 2e keer positief getest op chlamydia antistoffen.

    Ik heb een eisprong gehad dus ben vruchtbaar. Maar schijn ook ooit chlamydia gehad te hebben en dat kan weer voor een hoop ellende zorgen. Ik vraag me af om meer mensen dit hebben gehad en hoe het onderzoek toen verder ging.

    Reageer
    #2

    Hoi anoniem,

    Ik heb dus m'n eerste afspraak achter de rug met de gyn, ook wij zijn een jaar bezig met zwanger worden.
    Ik heb dus naar mijn wete ik het verleden chlamydia gehad en er een kuur voor gekregen, maar nu heb ik begin dit jaar een bloed test gehad via de huisarts om te kijken of er chlamydia te vinden was maar werd niets aangetroffen.
    Nu in het ziekenhuis weer bloed afgenomen om te kijken of er chlamydia in m'n lichaam zit, maar nu kijken ze naar antistoffen van chlamydia.
    Zou het dezelfde test zijn als van de huisarts?
    Ik krijg pas de 11e m'n uitslag en zit best ik spanning want in het verleden wel gehad althans dat dacht m'n huisarts.

    Hoe gaat het bij jou nu verder??

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: chlamydia antistoffen na bloedonderzoek en zwanger worden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief