Bloedverlies

Online ZorgZus
  • #1

    De afgelopen week had ik last van meer afscheiding (wit) en jeuk binnenin mijn vagina (hierover heb ik toen ook een vraag op dit forum gesteld, of dit een schimmelinfectie was). Omdat de klachten al snel afnamen ben ik uiteindelijk niet naar de dokter geweest.

    De klachten zijn weg, ik heb weer 'gewone' afscheiding en nauwelijks nog jeuk. Maar nu kwam ik er op de wc achter dat er een klein, helderrood stipje bloed (dat vermoed ik in ieder geval) in mijn onderbroek zat en ben ik volledig in paniek. Ik slik al 3 jaar de pil en ben nu tegen het einde van mijn strip (ik moet nog 2 pillen). Ik heb al 1,5 jaar dezelfde sekspartner en we hebben allebei hiervoor geen ander gehad. Toch ben ik doodsbang dat ik nu chlamydia of iets dergelijks heb. Ik weet niet wat ik moet doen, durf dit niet aan mijn ouders te vertellen of langs de dokter te gaan. Ik ga binnenkort op vakantie (aankomende zondag) en weet nu echt niet wat ik moet doen. Een antibioticakuur is ook niet handig met de zon en in combinatie met de pil. Kan iemand mij helpen of geruststellen?

    Reageer
    #2

    [quote]De klachten zijn weg, ik heb weer 'gewone' afscheiding en nauwelijks nog jeuk.[/quote] Dan zijn de klachten dus NIET helemaal weg.
    Je had naar de dokter moeten gaan of een behandeling moeten doen tegen een schimmelinfectie.
    Met de klachten die je er nu bij hebt: Ga dus even naar je huisarts !!

    [quote] Een antibioticakuur is ook niet handig met de zon en in combinatie met de pil. [/quote] Of er een kuur nodig is zal moeten worden bezien. De dokter zal eerst eens moeten vaststellen wat er aan de hand is.
    Voor de pil maakt een AB kuur overigens niets uit.

    Reageer
    #3

    Bedankt. Ik zal morgen toch even langs de dokter gaan met mijn klachten. Wat me alleen erg ongerust maakt is dat nergens iets staat over bloedverlies bij een schimmelinfectie. Ik heb op de website van Sense gekeken en kan daar niks over vinden. Heeft dit dan met de pil te maken ?

    Reageer
    #4

    Dat zou kunnen..maar gezien de andere klachten is dat moeilijk te zeggen.

    Reageer
Reageer op: Bloedverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief