borsten

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    ik ben een meisje van 15 jaar, bijna 16 en ik heb een vraagje?
    ik heb vorige maand een knobbeltje ontdekt, juist onder mij tepel. Het is groen en niet héél groot. Eerst dacht ik dat het gewoon een opgezwollen ader was en besloot gewoon nog even te wachten. Tijdens mijn menstruatie wordt het knobbeltje duidelijk groter en als ik bijvoorbeeld in bad ga, voel je het (bijna) niet meer. Nu, enkele dagen geleden begon deze borst (links) heel erg te jeuken, ik dacht dat het was omdat ik een bh aanhad, die ik normaal anders ooit aanhad, heb toen een andere bh aangedaan en sinds toen is die borst heel erg pijn beginnen doen, als je het aanraakt, maar ook gewoon als ik niks doe.

    Ik heb schrik dat het iets ernstig is, ik ben nog jong, maar bijvoorbeeld mijn oma en de zus van mijn broer hebben beide borstkanker gehad, dus heb ik bang dat ik hier ook mee te maken ga hebben.
    Ikzelf ben niet heel close met mijn ouders dus durf het zelf niet tegen hun te vertellen, ook al zou ik graag een bezoekje brengen bij de dokter.
    Iemand enige ervaring?

    MVG

    Reageer
    #2

    Sorry het is de zus van mijn vader, oeps;)

    Reageer
    #3

    Het is moeilijk om daar zo iets over te zeggen maar iets ernstigs zal het niet zijn.
    Het zal een ontsteking zijn. Wel goed om daarmee naar de huisarts te gaan. Je kunt zelf gewoon een afspraak maken bij je huisarts en er zelfstandig heen gaan.

    Reageer
    #4

    + een paar dagen geleden deed ik na het sporten mijn bh uit om te douchen en zag dat er een melkkleurige vloeistof uit die tepel was gelopen.

    Reageer
Reageer op: borsten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief