Tepelhof vertoont roze/rode plekjes met klein beetje witte schilfering

Online ZorgZus
  • #1

    Lieve lezer,

    Ik schrijf dit berichtje om hopelijk vanuit jullie kant wat geruststelling te krijgen. Al sinds december heb ik last gehad van een jeukende tepelhof, de huid van me tepelhof vertoonde toen der tijd schilfertjes en zag er heel droog uit. Ik heb er toen der tijd nier veel aan gedaan en nu 4/5 weken terug heb ik een eczeem crème gekregen die ik niet altijd mag opsmeren. Als ik de crème smeer of als ik douche gaan de witte velletjes weg en is de huid minder rood (als ik smeer). Als ik een avond niet smeer is het die dag erna weer roder en vertoont het schilfertjes. Ik ben 22 en dierbaren veloren aan kanker, dus ik ben erg bang dat ik dit ook heb. Op internet vond ik paget, vinden jullie dat mijn symptonen er op lijken? Ik hoor het graag wat ik maak me heel erg druk op het moment :(.

    Liefs.

    Reageer
    #2

    Daar kan ik zo helaas geen antwoord geven. Maar gezien je leeftijd, lijkt me eczeem of een schimmelinfectie toch meer voor de hand liggend. Maar ga maandag naar je huisarts en bespreek je zorgen met je huisarts.

    Reageer
Reageer op: Tepelhof vertoont roze/rode plekjes met klein beetje witte schilfering


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief