Ongelijke borsten

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo, ik ben een meisje van 17 jaar en ik heb last van ongelijke borsten. Ik weet dat er meerdere mensen zijn die dit hebben, maar bij mij verschilt het best wel veel vind ik. Het is geen cupmaat verschil, maar toch best veel. Ik ben ook bang dat mensen het zien als ik bijvoorbeeld ga zwemmen. Weet iemand iets wat ik kan doen, of is het enige wat ik kan doen afwachten in de hoop dat ze meer gelijk gaan groeien?

    Reageer
    #2

    Hey, zoals je zelf al aan geeft komt dit bij meerdere meisjes van jouw leeftijd voor, bij de een is het natuurlijk erger dan de ander. Het is erg vervelend, maar je moet er vooral niet mee gaan zitten. Als het geen cupmaat verschil is, valt het zelfs niet op (denk ik) als je bijv. gaat zwemmen, aangezien de bh/bikinitopje toch 1 maat is. Wanneer het niet bij stelt voor je 20e zou ik toch even langs de huisarts gaan.

    Marieke

    Reageer
Reageer op: Ongelijke borsten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief