opgezette tepelhof

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi iedereen!
    Ik en een meisje van 17 en heb last van opgezwolle tepelhoffen, erg beschamend..
    Ik heb sowieso GEEN ingetrokken tepel, want mijn tepels steken altijd naar buiten.
    Mn tepelhof is vooral dik en heel zacht (je kan er gemakkelijk in knijpen) als het warm is of als ik het warm heb. Als ik kippenvel heb of heel koud heb, dan worden ze plat en wat donkerder en komen er wat kronkeltjes op zegmaar.
    Ik wil echt graag dat ze altijd plat zijn maar ik heb geen idee hoe. Please help me !!

    Reageer
    #2

    Met andere woorden: jij hebt doodgewone tepelhoven.

    Reageer
    #3

    Ben je niet zwanger ?
    En anders omdat je borsten nog in de groei zijn ? Of komt je menstruatie of heb je een onregelmatige menstruatie teveel lichaam vermoeidheid ? Of Veel stress ?

    Reageer
    #4

    Ook ik heb last van opgezwollen tepel en tepelhof verstrijkt steeds met tepel . Het lijkt dus net of ik dan geen tepel heb . Het is begonnen met verkleuring van de tepel . Deze werd wit en dan weer normale kleur . Al maanden bezig om er een oplossing voor te vinden . Eerst capsules voor syndroom van Raynaud dat ook bij vingers en tenen voorkomt . Nifidipine was dat ... Echter dit middel was erger dan de kwaal. Nu een antibiotica kuur tegen schimmels / candida . Gisteren in het ziekenhuis voor een andere kwaal wou de arts zien wat ik bedoelde . Niemand weet het . Kan met overgewicht te maken hebben en met stress of met overgang . Valt me op dat ik zelf alles moet googlen . Zo is er wel een hulpmiddel om de tepel minder vlak te maken de zgmnd niplette . Heeft iemand ervaring met deze klachten die van de een op andere dag verscheen . Graag reakties want er is zeer weinig te vinden.

    Reageer
Reageer op: opgezette tepelhof


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief