Te laat groeien

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,
    Ik ben nu net 13 en ik ben ontevreden over mijn lichaam. Ik heb bijna geen borsten, alleen twee kleine bultjes onder mijn tepels die heel pijn doen als ik daar op druk. Het is zo vervelend omdat iedereen die ik ken die mijn leeftijd heeft al borsten hebben behalve ik. En alle jongens noemen me 'plat' en dat vind ik helemaal niet leuk.. Ik draag nu wel bh's maar zodat het lijkt alsof ik wel iets heb.. Maar als ik buk dan krijg ik inkijk en ziet iedereen dat ik geen borsten heb.. Ik schaam me er echt voor.. Wat moet ik doen??

    Liefs Emma

    Reageer
    #2

    Hai Emma1999,
    Ik weet niet hoe lang en/of hoe zwaar je bent, maar er is helemaal niets mis met het feit dat je op je 13e nog 'plat' bent. Ik begrijp dat je dat niet leuk vindt, maar denk eens even door: als je nú al borsten en billen en kuiten hebt, hoe ga je er dan uitzien als je 25 bent? Juist: dik, volgepropt en uitgelubberd.
    Ik spreek uit ervaring, ik ben vroeger vaak voor panlat en spijker uitgemaakt want ik was 'al' 14 en had 'niets'. En nu... ik ben bijna 40 maar heb het lichaam van een 25 jarige, heb stevige mooie borsten behoorlijke cup B (ook na 10 maanden borstvoeding weer teruggekregen) en de meeste meisjes van toen zijn nu dikke, uitgezakte moekes en gescheiden omdat hun mannen toch iets anders verwachtten...
    Laat je niet kisten, trek je niets van de opmerkingen aan en groei op tot de mooie zwaan die je ooit zult worden!

    Liefs

    Reageer
    #3

    Ooh oke, ik zou dus wel gewoon geduld moeten hebben denk ik.. 🙂 dankjewel

    Reageer
    #4
    Reageer
    #5

    Lieve Emma,

    Ik begrijp je heel erg goed. Toen ik jou leeftijd was, had ik ook geen borsten. Ik droeg ook bh om ze groter te maken. Ik ben nu 31 en het lijkt net alsof mijn borsten groter en steviger worden. Ik heb me ook vaak vergeleken met andere vrouwen maar ik weet dat iedereen uniek is. Ik snap wat je voelt en hoe moeilijk het is omdat je nog zo jong bent. Maar ik kan je vertellen dat die jongens die jou zo noemen weten zelf niet wat mooi is. Er zijn altijd van die mensen die je bekritiseren en er zullen altijd zijn. Maar jij bent mooizzoals je bent ook is dit maar een klische. Ik hoop dat je echt mag zien en ontdekken hoe mooi je bent van binnen en buiten ongeacht hoe groot of klein je borsten zijn. En dat je echt ziet hoe uniek je bent. En wie weet, je bent nog maar 13. Je moet nog groeien. Dikke knuffel voor jou.

    Groetjes,

    Dee

    Reageer
Reageer op: Te laat groeien


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief