Kleine borsten

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik ben een meisje van 17,5 jaar en ik ben erg onzeker over mijn borsten.

    Het zit namelijk zo, op mijn 13e begonnen mijn borsten te groeien maar de groei stopte helaas bij een kleine A cup die ik heden nogsteeds heb zonder dat er ook maar iéts veranderd is.

    Ik zit nu al driekwart jaar aan de pil, voornamelijk voor de regelmatige cyclus maar stiekem hoopte ik ook op een iets vollere cup. Dit is helaas niet het geval.

    Desondanks is de rest van mijn lichaam WEL aardig vrouwelijk! Aan de volle billen ligt het niet aan.

    Wat ik ook vreemd vind, is dat helemaal niemand in mijn hele familie een kleinere cup dan C heeft! iedereen heeft een cup van C, D en een enkele D.

    Zijn mijn onzekerheden en bezorgdheden terecht ? Of moet ik niet te veel denken en genoegen nemen met mijn kleine A cup ?

    Ik kan me hier namelijk zó ontzettend over opvreten. Ik kan ze namelijk maar NIET mooi vinden.

    Met vriendelijke groet,

    iemand die liever anoniem wilt blijven.

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je je daar vooral geen zorgen over moet maken. Je borsten zullen ongetwijfeld nog wel veranderen. Gewoon geduld en proberen tevreden te zijn met wat je hebt. Je erover druk maken helpt namelijk ook niks.

    Reageer
    #3

    Persoonlijk vind ik, en vast ook veel anderen, kleine borsten veel aantrekkelijker dan grote. Mocht dit meespelen in je onzekerheid 🙂

    Ik zou me er in ieder geval weinig van aantrekken en probeer er misschien de voordelen van in te zien.

    Reageer
    #4

    Je lichaam is nog niet klaar met groeien, dus je borsten kunnen nog een cupje of 2 groter worden. Ik maakte me ook zorgen over m'n borsten toen ik jonger was, maar ik begin ze steeds meer te accepteren zoals ze zijn. Kleine borsten zijn ook mooi hoor.

    Reageer
    #5

    Ik ben 15 jaar en ik heb al een cup c 90 geen foto is dit raar want mijn vriendinen hebben allemaal cup b

    Reageer
    #6

    Dat is niet raar.  Niet iedereen is hetzelfde

    Reageer
    #7

    Bezorgdheid hoeft zeker niet, er is niets aan de hand, alleen dat je onder het gemiddelde zit. Had vroeger een cupje AA, nu ik wat ouder ben cup A en ik ben prima tevreden. Mijn moeder had denk ik C of nog iets groter, haar zus nog minder dan cup AA, mijn zus, denk ik, een B of C. Kan erg verschillen.

    Er zijn trouwens een paar webwinkels die speciaal kleine maten bh's verkopen.

    Voor een meer regelmatige menstruatie zijn er wel gezondere manieren dan de pil om daar wat aan te doen. Voor je hormonen zijn er allerlei stofjes nodig, zoals zink, vitamine B/B12, gammalinoleenzuur, vitamine D en nog andere.  Pilgebruik zorgt juist voor allerlei tekorten en ontregelingen in je lichaam. Als het aan bepaalde stoffen ontbreekt, kan dat gevolgen hebben voor je cyclus.

    Ook  hebben veel vrouwen te maken met insulineresistentie en oestrogeendominantie, wat gevolgen kan hebben voor je cyclus en hormonale problemen. Dan zijn de hormonen ontregeld door onze westerse voeding en allerlei andere factoren. Met goede, natuurlijke voeding en aanvullende middelen kan je dat wel bijsturen. Op internet genoeg over te vinden. Mogelijk kan een verbeterde hormoonhuishouding nog invloed hebben op je borstgroei. Bij mij waren ze zo op mijn 13e of 14e wel uitgegroeid. Er zijn wel natuurlijke middelen, op basis van hop, die zeggen te helpen.

    Reageer
Reageer op: Kleine borsten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief