Borsten

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo dokter,

    Ik ben 16 jaar oud en ik erger mij enorm aan mijn borsten. Ik heb de huisarts al een paar keer bezocht. Mijn tepels bedekken veel meer ruimte op mijn borsten dan de borst zelf. Ik vind dit onzettend lelijk maar toch wil ik geen operatie doen. Mijn borsten groeien ook nauwlijks dus dan word het moeilijk om het te kunnen veranderen. Ik heb online een product gevonden 'breast actives' waarvan je borsten zouden moeten groeien. Ik wou weten of dit product bekend is/betrouw baar is en wel goed is om met 16 jaar in te nemen. De huisarts had gezegd dat het kan zijn dat mijn tepels nu al uitgegroeid zijn maar mijn borsten niet. Maar mijn borsten lijken maar niet te groeien. Wat is het beste om te doen? Ik wil er heel graag vanaf want ik ben er super onzeker door.

    Bedankt voor het lezen!

    Mvg,

    Anoniem

    Reageer
    #2

    Hoi!

    Moeilijk hè, je voelt je er zo onzeker door.
    Maar weet je, ik zou echt zeker nog een jaar of twee wachten.
    Je lichaam verandert zeer zeker nog.
    Tot die tijd proberen om het te accepteren.

    Succes!

    Reageer
    #3

    En ik zou toch maar stoppen met die pillen. Die zijn nergens goed voor. Je borsten gaan er echt niet van groeien.
    Zoals Florence al schrijft: je bent pas 16 en je borsten veranderen gegarandeerd nog. Dat is namelijk een proces dat nog vele jaren door zal gaan.

    Reageer
Reageer op: Borsten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief