Kans reeel?

  • #1

    Goedendag allen,

    Ookal weet ik dat jullie niet in mij kunnen kijken ben ik toch benieuwd naar jullie meningen en ervaringen daar ik pas de 20ste ongi moet worden.

    De laatste dag van mijn vorige menstruatie heb ik onveilig gevreeen (zit in een geweldige relatie). Mijn vriend is niet in mij gekomen. (Wel voorvocht). Na de sex is mijn menstruatie ook meteen gestopt. Die nacht werd ik wakker en zei hardop vanuit mijn slaap: ik ben zwanger.. schrok hiervan. 2 dagen later zei mijn vriend ik heb het gevoel dat je zwanger bent. Dit is nu dus anderhalve week geleden. Echter heb ik sinds een week buikkrampen.. hoofdpijn..maar vooral misselijk terwijl ik nooit misselijk ben!! Eergisteren zelfs uit het niets overgegeven. Mijn vriend vind mij sneller emotioneel en dan weer rustig of boos en vond dat mijn borsten voller lijken. Vannacht wakker geworden van lichte rugpijn die er nu nog steeds is. Ik heb een cyclus van 28 dagen en heb vandaag mijn normale ovulatie en dan de 20ste ongesteld echter heb ik normaal veel slijmverlies rond mijn ovulatie en nu helemaal niks! Heb hele dagen het gevoel alsof ik ongesteld moet worden. Onze hond is veel beschermerder naar mij dan normaal en achtervolgd mij hele dagen lang. Heb veelste snel toch maar een test gedaan en was uiteraard negatief maar ik voel mij echt pril zwanger.. kan dit ook zo zijn?? Bedoel voorvocht? Laatste dag ongesteld sex? Ik zal nog 2 weken moeten afwachten totdat ik serieus kan gaan testen maar vroeg mij toch af of het mogelijk is en of er eventueel ervaring mee is in dit forum?
    (Wr hebben een kinderwens echter nu nog niet, als het zo is ben ik heel dankbaar en komt er een wens uit maar het is dus niet zo dat wij nu bezig zijn met kids en dat ook verlangen en daarvoor bezig zijn)

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Een zwangerschap is zeer onwaarschijnlijk.
    Een buikgriep lijkt me eerder aan de orde,.

    Reageer
Reageer op: Kans reeel?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief