Zwanger of niet?

  • #1

    Hey!

    Ik zou u graag een vraag willen stellen over een mogelijke zwangerschap. Ik heb al 2 jaar een vaste relatie en is het dus normaal dat we af en toe eens seks hebben. We zijn beide nog jong en willen dus nog geen kindje. Ik ben bijna 3 jaar aan de pil (mycrogynon 30). Op 16 december 2016 hadden we voor de laatste keer seks. Moest ik de pil niet nemen zou normaal rond 15 decemer mijn eisprong moeten plaatsgevonden hebben. Ik krijg meestal 4 dagen nadat mijn strip op is mijn regels en die zelfde dag begin ik al een pil te nemen van mijn nieuwe strip. We hadden seks met een condoom dus we waren extra veilig. Wanneer we de penis eruit haalden, zat de condoom enkel nog maar vast aan de eikel. Ik ben dus bang dat er sperma en voorvocht naar binnen is kunnen dringen. Normaalgezien zou ik mijn volgende "menstruatie" moeten krijgen op 22 januari 2017. Maar ik ben bang dat ik toch ondanks de pil misschien zwanger ben geworden door het voorvocht en het sperma die misschien naar binnen is kunnen dringen. Kan je zwanger worden met de pil? Ik zie op veel forums verschillende reacties. Ik dacht eraan om een zwangerschapstest te kopen maar weet niet ik deze mag uitvoeren?

    Reageer
    #2

    De pil is toch juist bedoeld om niet zwanger te raken door onbeschermde seks. Als je de pil goed gebruikt, is er geen enkele reden om aan zwangerschap te denken. Wacht nou maar eens rustig je menstruatie af in de stopweek.

    Reageer
    #3

    Hey!
    Vanaf wanneer kan je een zwangerschapstest doen?

    Reageer
    #4

    Als je menstruatie uitblijft of 2-2,5 week na de ombeschermde seks

    Reageer
Reageer op: Zwanger of niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief