Pijn

  • #1

    Hai ik ben nu 26 weken zwanger en ging vanmorgen naar me moeders beste vriendin moest daar wat ophalen ik voelde me al heel de dag niet lekker. Mijn vriend vond het ook niet verstandig dat ik maar bleef werken (ik zing en werk vaak in een studio) maar ja, toen ik daar al pittig wat vragen kreeg over of het wel goed met me ging was ik er redelijk klaar mee maar voelde mij ook steeds zieker worden. Toen ik opstond kreeg ik een flinke steek door me buik. Ik heb gezegd dat alles goed ging alleen maak ik me nu best zorgen….

     

     

     

     

     

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Het heeft niet echt veel zin om de vraag zo vaak in verschillende topics te plaatsen.

    Neem contact op met je huisarts. Dat had je onderhand al kunnen doen n.a.v. het antwoord van mij in het andere topic. Als je nog even wacht kun je niemand meer bereiken...

    Reageer
    #3

    Met de huisarts heeft mijn vriendin contact mee opgenomen! We zijn doorverwezen naar het zk. Door een echo gehad! Er was niks bijzonders te zien! Ze moet helaas wel een nachtje blijven! Ook omdat ze niks binnen houd! En volgens mij vriendin heeft ze deze vraag 2 keer geplaats! Het was ook gewoon bangheid!

     

    MVG de man van deze mooi zwangere vriendin.

    Reageer
    #4

    De vraag was vaker geplaatst , maar dat is helemaal niet belangrijk. Belangrijk is, dat er goed gekeken wordt wat er, en of er iets aan de hand is. Heel goed dat ze een nachtje ter observatie blijft. Zo weten jullie dan ook zeker dat alles goed is.  Laten we hopen, dat het gewoon een zwangerschapskwaaltje is, en jullie daarna weer lekker samen van de zwangerschap en later van de baby kunnen genieten.

    Reageer
    #5

    Ik hoop het inderdaad ook! Bij mijn vriendin zijn er vandaag zeker heel wat tranen gevallen! Ook omdat ze bang was maar ook door onzekerheid! Ze slaap nu. En ik hoop dat ze ook wat rustiger aan gaat doen!

    Reageer
    #6

    Dat kan ik me wel voorstellen...er is natuurlijk een grote angst dat het mis zou kunnen gaan.

    Misschien is dit de wake-up call en neemt ze jouw advies te harte...

    Reageer
    #7

    pff je weet toch dat je rust moet houden?

    Misschien doet een goed gesprek ookal wonderen! Ik zal als vader zijnde dit niet toe laten!

    Reageer
    #8

    @tif

    Zwangerschap is geen ziekte. Het is ook niet zo dat je perse rust moet houden omdat je zwanger bent. Wel als er klachten optreden. In principe moet je gewoon je dingen doen die je daarvoor ook deed, wel met enige beperkingen uiteraard. Zwaar lichamelijk werk is minder goed. Ook lang staan als je halverwege de zwangerschap bent is niet zo goed. Je moet er wel rekening mee houden dat je zwanger bent. Vooral goed luisteren naar je eigen lichaam en op tijd rust nemen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Oké.... Maar kom op zeg! Ik weet nu niet of ik het wel zo zielig vind! Beetje eigen schuld! en ga dan ook niet huilen!

    Maar ja wie ben ik...

    Reageer
    #10

    Wat een domme opmerking.

    Niemand heeft jou gevraagd om iets zielig te vinden. Er werd om advies gevraagd en niet om betutteling.

    Reageer
Reageer op: Pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief