Primolut

  • #1

    Halloo ik heb Primolut van de dokter gekregen omdat ik een onregelmatige menstruatie heb. Wanneer ben ik weer of wanneer ben ikhet meest vruchtbaar we willen heel graag een kindje.. hebben mensen er ervaring mee?

    Gr gerdalien

    Reageer
    #2

    Die vraag kan helaas niemand beantwoorden. Dat is namelijk niet voor iedereen hetzelfde.

    Reageer
    #3

    Maar deze tabletten zijn voor dat je cyclus weer op gang gaan komen toch? Dus wannneer de menstruatie weer normaal begint ... dan pas ..

    Reageer
    #4

    In principe dan. Je kunt pas goed je vruchtbare dagen berekenen als je cyclus regelmatig is. Maar tijdens het gebruik van de primolut, mag je in principe niet zwanger raken. De pillen zijn bedoeld om de menstruatie weer op gang te brengen of te reguleren. Als dat bereikt is stop je met de primolut. Heeft de dokter dat niet met je besproken?

    Reageer
    #5

    De dokter zei dat ik 10 dagen 3x per dag dit moet slikken.. en na dat de pillen opzijn ik ongesteld ging worden.. en dat me cyclus daarna "normaal" moest zijn...

    Reageer
    #6

    Dan had je het antwoord op je vraag dus al. Als je cyclus na 10 dagen weer normaal is dus...
    Je slikt dus nu 10 dagen de primolut, en kijkt dan hoe het met de cyclus gaat. Als je 3 cycli hebt gehad weet je of ze regelmatig zijn en kun je de vruchtbare periode berekenen.
    Dat wil overigens niet zeggen, dat je niet eerder zwanger zou kunnen raken als je met de primolut bent gestopt.

    Reageer
Reageer op: Primolut


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief