plat hoofdje

  • #1

    Iedere keer als ik bij het cb kwam gaf ik aan dat ik het hoofdje zo plat vond. Steeds opnieuw kreeg ik te horen komt wel goed. Inmiddels is mijn kindje 9 maanden oud een vorige week kreeg ik heel verwijtend te horen dat dit niet meer helemaal goed kan komen. De arts bracht het echt niet op een fijne manier terwijl het niet mijn schuld is een steeds de vraag als niet belangrijk werd terug gekwetst door haar!

    Kindje slaapt niet op de rug, werd eerder steeds in wisselligging gelegd en kan staan en zitten dus ligt alleen nog om te slapen.

    Moet ik de info het komt niet meer goed, voor waar aannemen (geen vertrouwen meer in deze arts) of kan hier wel degelijk wat aan gedaan worden?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je er goed aan doet om via je huisarts een verwijzing te vragen voor second opinion bij een andere kinderarts in een (academisch) ziekenhuis.

    Reageer
Reageer op: plat hoofdje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief