Wanneer regels?

  • #1

    Ik slik nu ongeveer 2 maanden de yaz (24+4) pil. Ik heb de eerste maand 4 weken aan 1 stuk mijn regels gehad, toen ik met een nieuwe strip begon is het gestopt. Ik zit nu ook in de stopweek, maar ik ben vorige week (3de week dus) 1 pil vergeten. Ik moet morgen met een nieuwe strip beginnen maar nog steeds geen menstuatie. Komt dit omdat ik al een maand mijn regels heb gehad dat ik ze nu niet heb? Ook geen buikpijn of andere symptomen dat m'n menstruatie er zou aankomen... moet ik afwachten? Of moet ik me zorgen maken?

    Reageer
    #2

    Dat je nu geen menstruatie hebt, zal inderdaad een gevolg zijn van de 4 weken durende bloeding die eraan vooraf is gegaan.
    Lees voor het vergeten van de pil in de derde week, de bijsluiter van de pil

    Reageer
    #3

    Heb ik gedaan. Ik heb de pil gewoon nog geslikt de dag na het vergeten (was binnen de 12u). Kan ik nu nog seks hebben in de stopweek zonder zwanger te worden? Of is dit riskant? En ga ik nu nog m'n regels krijgen of pas de volgende stopweek?

    Reageer
    #4

    Als het binnen 12 uur was dat je ze nog hebt genomen, is er niets aan de hand.

    Je menstruatie zul je even moeten afwachten. Ik kan daar zo niets over zeggen

    Reageer
    #5

    Ik heb gisteren mijn regels in de ochtend gekregen. Dit was op de dag dat ik met een nieuwe strip ben begonnen. Kan het nu zijn dat ik weer een lange tijd mijn regels ga hebben? Of zou mijn lichaam er al aan gewend zijn?

    Reageer
    #6

    Die vraag kan ik helaas ook niet beantwoorden. Je zult het even moeten afwachten. Als de bloeding nu weer langer gaat aanhouden, ga dan naar de huisarts en vraag om een andere pil

    Reageer
Reageer op: Wanneer regels?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief