pil vergeten

  • #1

    Hoi, ik heb een vraagje. In de laatste vier dagen van mn strip ben ik de pil vergeten. Ik slik 'm altijd savonds en ben 'm denk ik woensdagavond vergeten. Donderdagavond heb ik de pil nog geslikt en daarna ben ik begonnen met de stopweek. Ik heb wel nog seks gehad tijdens die dagen. Nu ben ik nog steeds niet ongesteld en wil eigenlijk morgen weer beginnen met de pil. Moet ik me zorgen maken en toch even een zwangerschapstest doen? Of moet ik me geen zorgen maken en gewoon morgen weer beginnen met de pil?

    Reageer
    #2

    Het was beter geweest als je de bijsluiter had gelezen. Je had in dit geval namelijk zonder stopweek door moeten gaan met de nieuwe strip!
    Er is kans op zwangerschap. Een test kun je pas 2,5-3 weken na de seks doen. Start wel weer gewoon met de pil en doe dan over 2 weken een zwangerschapstest.

    Reageer
    #3

    Ik las op internet dat de kans nihil is, als je de pil vergeet in week 3 van de strip.

    Reageer
    #4

    Absoluut niet. Dat is wel aan de orde als je de pil in de tweede week vergeet.
    http://www.anticonceptie-online.nl/help.htm

    Reageer
    #5

    Okee, maar ik ben natuurlijk gestopt met de pil. Ik ben de een na laatste pil vergeten (woensdag). En donderdag heb ik dan nog een pil geslikt, wanneer is het beste om de pil te slikken? Vanavond of morgenavond?

    Reageer
    #6

    Als je op donderdag de laatste pil hebt geslikt en een normale stopweek hebt van 7 dagen, start je vrijdag weer met de nieuwe strip

    Reageer
Reageer op: pil vergeten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief