Diarree en de pil

  • #1

    Beste iedereen,

    Ik heb de vorige week eigenlijk 2 of 3 keer diarree gehad. Nu heb ik dan wel na 4,5,6 uur diarree na het slikken van de pil gehad.
    Is de pil toen betrouwbaar geweest?
    En ik vraag me af hoe je een zwangerschaps buik kan herkennen.. ben bang dat ik toch perongeluk paar weken geleden zwanger ben geraakt.

    Reageer
    #2

    Als je binnen 4 uur na het innemen van de pil diarree krijgt of moet overgeven, is de pilo niet betrouwbaar. Je moet dan een nieuwe pil innemen.
    Als je meerdere dagen achter elkaar diarree hebt, kan dat ook invloed hebben op de werking van de pil. Ze is dan minder betrouwbaar. Dat is ze dan pas weer, als je ze na de laatste keer diarree 7 dagen achter elkaar hebt genomen.
    Een zwangerschapsbuik krijg je pas als 3 maanden zwanger bent. Om te weten of je zwanger bent geraakt, zou je een zwangerschapstest kunnen doen. Maar dat kan pas 2,5 - 3 weken na de onbeschermde seks.

    Reageer
    #3

    Maar denkt u dat het kan zwangerschap tijdens de pil? Want als ik diarree had was het na 4,5 uur. Voor de rest heb ik de pil betrouwbaar geslikt. Maar af en toe aan het begin seks gehad en dan later een condoom om gedaan.

    Reageer
    #4

    Je slikt de pil en gebruikt daarnaast ook nog een condoom?

    Reageer
    #5

    Ja

    Reageer
    #6

    Dan is het nagenoeg onmogelijk om zwanger te raken. Die zwangerschapstest hoef je dan in ieder geval niet te doen

    Reageer
    #7

    Maar Tandor, ik bedoel van ik had al uitgelegd dat ik dus diarree heb gehad blablabla. En dat ik dan eerst aan het begin seks ZONDER condoom heb gehad, en vervolgens een condoom heb omgedaan. Daar is hij overigens ook in klaargekomen. Is er überhaupt een kans dat ik zwanger ben. Geraakt?

    Reageer
    #8

    Dat had ik gelezen maar je hebt de diarree niet binnen 4 uur gehad nadat je de pil had geslikt. Bovendien heb je ook nog een condoom gebruikt. Dat wordt het toch erg moeilijk om zwanger te raken.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Is heb dus zoals altijd mijn menstratie op een donderdag. (Zondag slik ik mijn laatste pil)
    Toen ik die donderdag ongesteld werd, heb ik wel gewoon 3 a 4 dagen gebloed. Maar in mijn tampon die ik er elke keer uithaalde leek het net of ik niet zo heel veel bloedde, is het alsnog een menstratie?
    Zoals het verhaal hier boven beschreven, kan het dus niet een zwangerschaps iets zijn?

    En ik kerk gisteren naar mijn borsten, ik ben btw 16. En zag een lichte ader over mn borst lopen... ook geen zwangerschapsverschijnselen?

    Reageer
    #10

    Dat lijkt toch op een menstruatie hoor.
    De rest zijn geen zwangerschapsverschijnselen. Die kun je zo vroeg ook helemaal nog niet hebben

    Reageer
    #11

    Hi, ik had al eerder een bericht gestuurd over dat ik dacht dat diaree de pil onbetrouwbaar had gemaakt, nu heb ik dus last van constant een natte kruis.. ook geen zwangerschapsverschijnsel?
    ik maak me toch enorme zorgen, maar ik had ook al verteld dat ik ongesteld enzo was, was dat geen innestelingsbloed?

    Reageer
    #12

    Ook dat zijn geen zwangerschapsverschijnselen.

    Reageer
    #13

    Oké dus volgens al deze verhalen etc. Ben ik voor 100% niet zwanger.?

    Want met dat diaree was het voor het zingen de kerk uit en dan condoom omdoen.

    Reageer
    #14

    Diarree kan invloed op de pil hebben als dat [b]binnen 4 uur[/b] na het innemen van de pil is. Dat was bij jou niet aan de orde. Dus de pil heeft gewoon haar werk gedaan.

    Reageer
    #15

    Kun je in die tijd nu al een klein zichtbaar mini buikje hebben? Of überhaupt zwangerschapsverschijnselen?

    Reageer
Reageer op: Diarree en de pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief