Pil vergeten

  • #1

    Hooi,
    Ik heb een vraag k heb de pil al een tijdje doorgeslikt en zou volgende week een stopweek nemen, maar nu ben ik de pil dinsdag vergeten toen begon ik heel weinig te bloeden als k naar de wc ging. Woensdag heb k de pil weer genomen en toen seks gehad met me vriend maar wel onveilig en waarschijnlijk is hii een klein beetje in me klaargekomen... Donderdag heb k de pil weer in genomen maar ik bloed nog steeds een klein beetje.. En krijg nu steeds meer buikpijn en weet niet zo goed wat k moet doen... Iemand die me kan helpen? Alvast bedankt !

    Reageer
    #2

    Het bloeden zal door de vergeten pil komen. Dat is op zich niet zo'n probleem. Omdat je de pil doorneemt, is er door de vergeten pil ook geen risico op zwangerschap. Je gaat waarschijnlijk een doorbraakbloeding krijgen, als dat zo is last dan meteen een stopweek in.

    Reageer
Reageer op: Pil vergeten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief