De pil

  • #1

    Ik heb de pil gewoon goed geslikt, maar heb wel na 6 weken doorslikken ineens gestopt en net daarvoor seks gehad in die stopweek gewoon een bloeding gehad en weer netjes verder gegaan met het slikken van de pil alleen nu heb ik zere tepels en een raar gevoel in mn ondebuik en steeds blijvende hoofdpijn ik weet dat ik me geen zorgen hoef te maken.. Maar vraag me wel af waarom ik al deze klachten heb vind het namelijk super vervelend waar kan dit aan liggen? En ik kan toch niet zomaar zwanger zijn dan?

    Reageer
    #2

    Een zwangerschap is niet zo voor de hand liggend......dus de klachten komen ergens anders vandaan. Misschien krijg je de griep...

    Reageer
    #3

    Nee dat denk ik niet in ieder geval hele vreemde symptomen! Als het aanhoud ga ik naar de huisarts

    Reageer
    #4

    Ik snap er niks van, sochtends sta ik op niks aan de hand en na 2uur krijg ik zere tepels, hoofdpijn misselijk ik maak me echt heel veel zorgen maar miss is het wel de stress?

    Reageer
    #5

    stress zou een rol kunnen spelen...'
    Op naar de huisarts dus

    Reageer
    #6

    Naar de huisarts geweest medicijn tegen misselijkheid meegekregen hopelijk werkt het. pijn in borsten is bijna weg gewoon volgende stopweek afwachten..

    Reageer
Reageer op: De pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief