Bloeding vanaf 4 dagen voor eigenlijke menstruatie

  • #1

    Hallo,
    Maandag begon ik met het verliezen van bruine afscheiding waarover ik heb gelezen dat het op oud bloed duidt. Dinsdag werd het bloed rood/roze van kleur, woensdag weer bruin en vandaag, donderdag is het bruin en helderrood. Morgen, vrijdag zou ik mijn menstruatie moeten beginnen want ik zit nu in mijn stopweek van de pil. Ik heb de pil 1 keer doorgeslikt dus een menstruatie overgeslagen. Kan dit een doorbraakbloeding zijn of eerder iets anders? Ongeveer 14 dagen geleden gemeenschap gehad en trouwe pilgebruiker..

    Reageer
    #2

    Het kan gewoon je menstruatie zijn....
    Wanneer heb je de laatste pil genomen?

    Reageer
    #3

    Maandag, mijn stopweek begint van dinsdag tm de volgende maandag en dan neem ik dinsdag de pil weer. Mijn menstruatie begint altijd pas de vrijdag.

    Reageer
    #4

    Dan was je menstruatie deze keer dus iets eerder in de stopweek. Mogelijk dat het doorslikken hier toch invloed op heeft.
    Niets om je zorgen over te maken.

    Reageer
    #5

    Maar het is maandag al begonnen, terwijl ik maandag mijn laatste pil heb genomen dus diezelfde dag nog een pil genomen. Stopweek begint pas dinsdag..
    Bedankt voor je reacties trouwens.

    Reageer
    #6

    Maandag was dat alleen maar oud bloed. Op zich niet zo vreemd net voor de menstruatie ook al had je maandag nog een pil geslikt. Dat is verder geen probleem

    Reageer
Reageer op: Bloeding vanaf 4 dagen voor eigenlijke menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief