2x pil vergeten na seks bloed

  • #1

    Hallo hallo,

    Ik slik de 3 fase pil en ben van de eerste week de 5 en 6w dag vergeten. Ik heb paar dagen daarvoor nog onbeschermd seks gehad. En de 5e dag in de nacht moeten overgeven ( toen was ik al sochtends de pil vergeten) ik heb de 7e dag heb ik alleen de 7e pil ingenomen omdat het al avond was en ik nummer 7 ook al bijna vergeten was.
    Ik heb daarna nog onbeschermd seks gehad. Op dag 8 begon ik te bloeden ik zit nu bijna op dag 12 en ik bloed nog steeds.
    Ik heb de dokter gebeld maar die vroeg niet door of ik seks heb gehad. En nu maak ik me eigelijk nog veel zorgen.
    Zou ik een zwangerschapstest moeten doen?

    Reageer
    #2

    Dat had je natuurlijk ook zelf aan de dokter kunnen vertellen. Dat was wel belangrijke info......

    uit de bijsluiter:
    [quote]Heeft u minstens twee pillen vergeten in de eerste week van de strip, neem dan de laatste vergeten pil alsnog in en ga door met de pilstrip. Gebruik daarbij een week lang condooms. Als u gemeenschap heeft gehad in de vijf dagen voor de dag dat u de tweede pil bent vergeten of in de zeven dagen daarna, ga dan naar de apotheek voor de morning-afterpil.[/quote]
    De morning after pil moet binnen 72 uur na de seks worden genomen. Daar is het nu sowieso te laat voor. De bloeding die je hebt ontstaat door de vergeten pillen. de kans op een zwangerschap is daardoor wel erg klein. Een test kun je in de volgende stopweek doen..

    Reageer
Reageer op: 2x pil vergeten na seks bloed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief