diarree en de pil

  • #1

    Hallo iedereen,

    ik zit met een probleempje en hoop dat jullie mij kunnen helpen.. ik neem al 2 jaar de pil en heb sinds 1 jaar seks... Telkens als ik de pil 1 maand doorneem heb ik nog meer last van menstruatiepijn dan wanneer ik ze eigenlijk heb. Hierdoor stress ik elke keer. Deze maand heb ik weer mijn pil doorgenomen aangezien ik op vakantie was en heb nog meer last dan gewoonlijk. Pijnlijke en wat grotere borsten, pijn in mijn onderrug, hoofdpijn en soms wat kramp in mn baarmoeder en soms wat misselijk.. Wat mij wat bang maakt is dat ik tijdens mijn vakantie naar marokko een dikke week diarhee heb gehad en ik heb onlangs gelezen dat de pil hierdoor minder goed werkt indien deze zou gebeuren 3-4 uur na inname van de pil en enkel als het waterdunne diarree is.. Ik herriner mij niet dat ik 3-4 uur na inname van mn pil naar wc moest, maar ik ben toch wat aan het stressen + het was geen ernstige diarree.. Maar wat is nu waterdunne diarree precies... & zou ik toch zwanger kunnen zijn? heb sindsdien 3 keer seks gehad.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Het woord waterdun zegt eigenlijk genoeg. Als de diarree meer op soep of water lijkt dan op poep is die waterdun.

    Of je zwanger bent weet ik natuurlijk ook niet. Je zou een zwangerschapstest kunnen doen als tijdens de stopweek de bloeding uitblijft.

    Reageer
Reageer op: diarree en de pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief