Ander pil kiezen?

  • #1

    Hallo,
    Dit is nu de negende maand dat ik de Zoely pil slik, hiervoor heb ik drie maanden een andere geslikt (ik weet de naam niet meer) maar daar kreeg ik vaginale jeuk en pijn van.
    Die jeuk is nog steeds niet helemaal weg, ook niet met de Zoely. Aan de Zoely pil heeft mijn lichaam de eerste paar maanden een beetje moet wennen, maar sindsdien ging het goed. Nu was ik vorige maand opeens ruim een week te vroeg ongesteld, en sinds een paar weken heb ik constant hoofdpijn, vanochtend ben ik weer plots ongesteld geworden, nu bijna twee weken te vroeg. Ik heb niet veel vertrouwen in mijn huisarts, aangezien ze me de vorige keer gewoon een pil heeft voorgeschreven zonder te vragen wat mijn problemen waren en wat ik wou.
    Wat kan ik nu het beste doen? toch weer een andere pil? of even helemaal stoppen en dan weer beginnen?of de minipil?

    Reageer
    #2

    Ga terug naar je huisarts en overleg met je huisarts om toch nog een keer van pil te verwisselen. Je zou ook een verwijzing kunnen vragen naar de gynaecoloog.

    Reageer
Reageer op: Ander pil kiezen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief