Doorbraak bloedinegen vooral tijdens de seks,

  • #1

    Hallo,

    Ik slik de pil vaker door soms best lang en las dan vaker een stopweek in. Nu heb ik de pil dus ook weer een tijdje doorgeslikt zeker 4x misschien wel meer. Normaal heb ik nooit echt veel last van doorbraak bloedingen dan is het maar een beetje en het is ook zo weer over!
    Nu heb ik het probleem dat ik dus al een week of langer een doorbraak bloeding heb.. Ook best een hevige soms een paar dagen niet soms weer wel. Het is ook al 4x voor gekomen dat ik dan een dag niet bloede en opeens tijdens de seks dat ik dan plotseling weer begon te bloeden.. Heb het even een paar keer aangekeken maar dit is nu al 4x tijdens de seks gebeurt en dit begint dan ook erg vervelend te worden..
    Hoe kan ik dit nu het beste oplossen? Het liefste las ik nu meteen een stopweek in maar moet eigenlijk nog 1,5 mijn strip afmaken?
    Kan iemand mij helpen of heeft iemand hier ervaring mee?

    Reageer
    #2

    Als je de pil doorslikt kun je op ieder moment een stopweek inlassen. Dat is verder geen probleem. De aangebroken strip kun je bewaren als reserve.

    Reageer
    #3

    Ben vandaag even voor alle zekerheid naar de dokter geweest. Moet nu gewoon een week stoppen met de pil en daarna weer beginnen inderdaad! ๐Ÿ™‚

    Reageer
Reageer op: Doorbraak bloedinegen vooral tijdens de seks,


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief