Direct niet meer ongesteld na plaatsing Mirena

  • #1

    iets langer dan een maand geleden heb ik een Mirena Spiraal laten plaatsen tijdens mijn menstruatie. Mijn menstruatie duurde daardoor wat langer dan normaal maar was na in totaal anderhalve week afgelopen.

    Nu had ik eigenlijk al weer ongesteld moeten worden maar dat ben ik nog steeds niet! Wel heb erg last van pijnlijke borsten, wat ik altijd heb gehad voordat ik ongesteld moest worden. Als ik dan ongesteld werd ging deze gevoeligheid gelukkig weer over. Echter loop ik nu al meer dan een week met ontzettend pijnlijke borsten rond en is de menstruatie nog ver te zoeken.

    Heeft iemand anders hier ervaring mee? Is het normaal dat mijn menstruatie nog niet begonnen is? Natuurlijk is er de mogelijkheid dat de menstruatie na het plaatsen van de Mirena helemaal weg blijft, maat toch niet al na een maand? In ieder geval wil ik graag van deze pijnlijke borsten af!

    Reageer
    #2

    Het is mogelijk dat je menstruatie later komt. De voortekenen zijn er wel in ieder geval. Nog maar even afwachten

    Reageer
Reageer op: Direct niet meer ongesteld na plaatsing Mirena


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief