Idk

  • #1

    Hey k heb een vraag k heb de morning after pil geslikt en ben 2 dagen gestopt met pil en heb hem daarna veder af gemaakt ik ben op dinsdag gestopt (stopweek) en het is nu zondag is dat normaal?

    Reageer
    #2

    Dat het zondag is, is normaal. Grapje ๐Ÿ™‚

    Je had natuurlijk wel de gebruiksaanwijzing goed moeten lezen. De morning after pil is een zwaar medicijn dat innesteling voorkomt door de cyclus opnieuw te starten.

    Heel normaal dus dat je niet ongesteld bent. Al zou ik wel verwachten dat je dat al geweest was. Maar je bent de pil weer gaan slikken dat kan ook het een en ander in de war brengen.

    Als ik jou was zou ik even stoppen met de pil, geen seks hebben! En wachten tot je ongesteld bent. Als je ongesteld bent geworden weet je dat alles weer normaal is en kun je gewoon weer met de pil beginnen.

    Doe wel voor de zekerheid volgende week even een zwangerschapstest. Het nemen van de morning after pil is namelijk ook geen garantie.

    Reageer
    #3

    Waarom ben je met de pil gestopt voor 2 dagen?
    In welke week van de strip was dat?
    Heb je na het nemen van de MAP een bloeding gehad?
    Hoe lang is het geleden dat je de MAP hebt genomen?
    Waarom heb je de MAP gebruikt als je de pil sikt?

    Reageer
Reageer op: Idk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief