map icm primolut

  • #1

    Gisteren sex gehad zonder condoom. Dacht dat de man gesteriliseerd was maar bleek een misverstand. Ik slik geen pil. Zou morgen aan Primolut beginnen om menstruatie uit te stellen ivm weekendje weg vlak na kerst. Heeft een map zin in deze periode? Kan dit kwaad icm Primolut?

    Reageer
    #2

    Als je de MAP neemt heeft het geen zin om de Primolut te gebruiken. Je krijgt van de MAP een doorbraakbloeding en dat is de bedoeling. Als je niet zwanger wilt worden heeft de MAP zeker zin. Maar het zal dan kiezen worden.

    Reageer
    #3

    Heb ik een grote kans om zwanger te zijn? ( hij is niet klaargekomen maar voorvocht bevat ook spermacellen toch?) Het was 4 dagen voor m'n menstruatie. Ik ben 47 en hij 49.....ppfff hoe stom kun je zijn als volwassene. Hier waarschuw je je kinderen voor...Stel dat ik geen map neem maar primolut? Wat heeft dat voor effect? ik heb beiden nog nooit gebruikt en slik al 7 jaar geen anticonceptie.

    Reageer
    #4

    In voorvocht zitten in principe geen levende spermacellen. Dus wat dat betreft valt het dan allemaal nog wel mee. Daarnaast zit je dus kort voor je menstruatie.
    De kans op zwanger te raken is dan wel heel erg klein.
    De keuze is aan jou.....

    Reageer
    #5

    Dat lucht op.....Ik zal ook nooit meer m'n oordeel klaar hebben over jongeren...Het is echt zo gebeurd..Bedankt voor de snelle reaktie ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #6

    Iedereen heeft zo wel eens een zwak moment ๐Ÿ˜‰

    Reageer
Reageer op: map icm primolut


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief