Pil vergeten? Misschien zwanger! Help!

  • #1

    Hey iedereen,

    Ik gebruik nu al anderhalf jaar de pil. Vorige week dinsdag was ik vergeten de pil om 22:00 uur in te nemen, m'n vaste tijdstip. Woensdagochtend kwam ik daarachter en nam om 10:15 's ochtends de pil die ik dinsdagavond moest slikken in. Nu zegt men dat als je later bent dan 12 uur, de pil niet meer werkt. In dit geval is het maar een kwartier/halfuur langer dan 12 uur. Ik heb in de avond de pil van woensdag wel gewoon op mijn vaste tijdstip geslikt. Het waren de laatste 2 pillen van de strip, dus ik zat aan het eind van de derde week. Woensdag was de laatste dag dat ik de pil moest slikken.
    Ik heb afgelopen zaterdag seks gehad zonder condoom. De volgende dag moest ik ongesteld worden. Dat is ook gebeurd, alleen ik bloed minder dan normaal.
    Weet iemand of er een redelijke kans is dat ik zwanger ben?

    Xxx

    Reageer
    #2

    Je zat in delaatste weekvan de pil, dus acht ikde kans heel klein. Je kunt voor de zekerheid een zwanferschaptest doen maar aangezien je wel gewoon ongedteld bent geworden, denk ik dat je wel safe zit. Succes!

    Reageer
    #3

    [quote]Je zat in delaatste weekvan de pil, dus acht ikde kans heel klein. [/quote] Deze informatie is niet helemaal correct! In de laatste week van de pil is er wel een kans om zwanger te raken.
    Bij pil vergeten in de de derde week gelden de volgende regels:
    Las meteen een stopweek in na de vergeten pil en vervroeg dus de stopweek, of ga op het einde van de strip zonder stopweek door met de volgende strip.
    In jou geval is de kans zoals de vorige schrijver al stelde nagenoeg nihil omdat je seks hebt gehad net voor je menstruatie.

    Reageer
Reageer op: Pil vergeten? Misschien zwanger! Help!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief