bruine afscheiding

  • #1

    Hallo,
    Ik heb even een vraagje waar ik toch wel mee zit.
    Ik slik altijd de pil 3 maanden door en dan heb ik de stopweek. Ik heb nu dus de eerste strip op en ben begonnen met mijn 2e strip. Op de 5e dag kreeg ik een minidruppel bloed en daarna kreeg ik bruine afscheiding. Voor de duidelijkheid ik heb een relatie, 2jaar, en dat is me enige bedpartner. Ik heb geen last van jeuk etc.
    Maar het is nu wel inmiddels 5 dagen dat ik bruine afscheiding heb en het heeft een naar geurtje.. Is dit normaal? Zo niet, wat is het en wat kan ik er aan doen. Ik dacht eerst aan stoppen met de pil en ongesteld worden maar ik ga over 4 dagen op vakantie dus het is niet echt een timing... Verder ben ik 1x de pil vergeten bij mijn 2e strip en heb ik binnen 32 uur in genomen.

    gr ano

    Reageer
    #2

    U kunt de menstruatie zonder bezwaar tot drie maanden uitstellen. Na een paar weken uitstel krijgt u kans op een tussentijdse bloeding. U blijft wel tegen zwangerschap beschermd.

    Bron:
    http://www.thuisarts.nl/anticonceptiepil/ik-wil-anticonceptiepil-gaan-gebruiken

    Reageer
Reageer op: bruine afscheiding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief