Niet ongesteld in stopweek

  • #1

    Ik slik Microgynon 30. Nu had ik vorige week mijn stopweek, maar ben niet ongesteld geworden. Normaal wordt ik na drie dagen ongesteld, maar dit is nu niet gebeurt. Na de stopweek ben ik gewoon de pil weer gaan slikken. Kan het kwaad dat ik niet ongesteld ben geworden. Ik weet zeker dat ik niet zwanger ben.

    Reageer
    #2

    Nee, dat kan geen kwaad. Hoe oud ben jij?

    Reageer
    #3

    Ik ben 39

    Reageer
    #4

    39... Misschien al in de overgang. Laat eens bloed prikken. Dan hoef je - als de uitslag positief is - ook geen pil meer te slikken.

    Tanja

    Reageer
    #5

    Ik ben 30

    Reageer
    #6

    Ik word bijna nooit ongesteld in mijn stopweek,
    soms slechts enkele bloedvlekken. Mijn gynaecoloog vertelde me dat dit perfect normaal is bij het gebruik van een lichte anticonceptiepil (ik neem lowette). In zwaardere pillen zitten extra hormonen om een vrouw te laten bloeden tijdens de stopweek (sommige vrouwen willen dit nu eenmaal als geruststelling), dit zit niet in lichtere anticonceptiepillen. Bespreek het eens met je gynaecoloog.

    Reageer
    #7

    Ik slikte ook eerste de Lovette maar deze heet nu anders.
    Ik heb de pil 1 keer doorgeslikt dus twee maanden achter elkaar en ik ben vorige week dinsdag gestopt maar nog niet ongesteld. Ik slik normaal altijd me pil goed door en vergeet er nooit eentje en vrij veilig. Dus weet zeker dat ik niet zwanger ben. Kan dit dus ook te maken hebben dat ik een lichte pil heb?

    Meestal wordt ik wel ongesteld en ben ik het kort. In de twee maanden dat ik de pil slikte heb ik wel een tussentijdse bloeding gehad door de pil heen.

    Reageer
    #8

    Het is best mogelijk dat de doorbraakbloeding een keer uitblijft na het doornemen van de pil.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    heey,

    Ik heb de pil doorgeslikt en ben nu in de stopweek bijna niet ongesteld terwijl dat normaal wel zo is.

    Hoe kan dat?

    Reageer
    #10

    Wanneer is je stopweek begonnen?  Slik je vaker de pil door?

    Reageer
    #11

    de stopweek is vorige week donderdag begonnen. Ik slik wel eens vaker de pil door, maar daarna werd ik gewoon ongesteld en dat is deze keer niet.

    Reageer
    #12

    Bedoel je afgelopen donderdag?

    Reageer
    #13

    Nee vorige week donderdag

    Reageer
    #14

    Het is best mogelijk dat de bloeding een keer uitblijft als je regelmatig doorslikt. Ik neem wel aan dat je weer op tijd met de pil bent gestart.  Ik zou de komende 3 strippen iedere keer een stopweek inlassen. Als je onbeschermde seks hebt gehad, zou ik voor alle zekerheid wel even een test doen

    Reageer
    #15

    Ik ben dus net begonnen met de pil, ik slik hem net 3 weken en ben nu 3 dagen gestopt omdat ik dus een stop week heb alleen ben nog steeds niet ongesteld geworden? Moet ik nu gewoon 5 dagen wachten en weer gaan slikken of wachten tot ik ongesteld wordt? En wat als dat niet gebeurd?

    Reageer
Reageer op: Niet ongesteld in stopweek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief