nuvaring enkele dagen kwijt en seks gehad…

  • #1

    Ik gebruik de nuvaring sinds een jaar. Op vrijdag was het tijd voor een nieuwe ring en deze werd op tijd ingbracht. Op zaterdag had ik geslachtsgemeenschap . nu reeds dinsdag (3 dagen na de seks) ben ik tot de constatatie gekomen dat mijn ring verdwenen is. wanneer ik vroeg aan mijn vriend of hij de ring gevoeld had tijdens de seks, zij hij van niet. ik vermoed dus dat mij ring reeds van zaterdag of misschien wel al van vrijdag avond kwijt is. ik vermoed dat hij eruit gevallen is tijdens een toiletbezoek(of is er mogelijkheid dat er gewoon niet bij kan? anders voel ik die steeds gemakkelijk zitten) Maandag en dinsdag had ik plots een kleine hoeveelheid bruin/rood slijm in mijn slip --> de reden waarom ik mijn ring wilde controleren. mijn vraag is nu, is er kans dat ik hierdoor zwanger ben of heb ik gewoon verhoogde kans op zwangerschap gedurende deze cyclus?

    Reageer
    #2

    Als je de ring dus tijdens de eerste week van gebruik kwijtraakt Gebruik dan een week lang condooms. Als je gemeenschap hebt gehad in de vijf dagen voor de dag dat de vaginale ring uit de vagina is geweest of in de zeven dagen daarna, loop je kans op een zwangerschap. Voor de morning after pil is het nu te laat. Ik adviseer je om naar de huisarts te gaan.

    Reageer
    #3

    Zodra je anticonceptie niet gebruikt kun je zwanger raken.

    Reageer
Reageer op: nuvaring enkele dagen kwijt en seks gehad…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief