zit mirena goed?

  • #1

    Hoi,

    even een vraagje over het mirena-spiraal.
    Eind januari heb ik (22 jaar) deze laten plaatsen en toen ik 6 weken later voor controle bij de gynaecoloog terug kwam, bleek deze te zijn uitgezakt. Ik had in de tussentijd heel veel wee-achtige buikpijn en bloedverlies. De gynaecoloog heeft het spiraal toen omhoog geduwd en toen zat ie iets gekanteld, maar wel bovenin mn baarmoeder, dus dat was voor de werking geen probleem.
    Op de controle 2 weken daarna zat ie nog steeds daar. Sindsdien is ook mn bloedverlies afgenomen en afgelopen week had ik helemaal niks meer.

    Gisteren kreeg ik wel een klein beetje buikkramp en een beetje bloedverlies. Vandaag verlies ik nog miniem bloed en heb k heel af en toe een krampje. Zou dit mijn menstruatie kunnen zijn?

    Maar nu ben ik dus heel bang dat dat ding weer gaat zakken! In de bijsluiter staat namelijk dat dit ook ongemerkt tijdens je menstruatie kan gebeuren! Hoe kan ik dit zelf controleren? De touwtjes zijn door de gynaecoloog omhoog in mn baarmoedermond gedrukt bij het opdrukken van het spiraal- dus die kan ik zelf niet voelen.

    Ik twijfel nu om voor de zekerheid nog een echo te laten maken, maar is dat nodig? Of merk je het anders wel als ie weer is gezakt? Waaraan dan bijvoorbeeld? Ik ben echt bang dat ie weer gaat zakken, niet leuk ๐Ÿ™

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Denk eigenlijk dat je je niet ongerust hoeft te maken. Maar dat ben je al. Als je twijfelt dan toch maar weer aankloppen.

    Reageer
Reageer op: zit mirena goed?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief