2de week 2 pillen vergeten

  • #1

    Ik ben dus in week twee op zaterdag vergeten mijn pil te nemen ik nam m altijd in rond 1 uur smiddags. Ik heb op zondag de volgende pil ingenomen om 11 uur savonds. Dus ook te laat maar wel binnen 12 uur van het oorspronkelijke tijdstip. Nu las ik dat twee pillen vergeten in de tweede week niet erg is. Maar nu heb ik dus woensdag seks gehad. Toen begon ik vrijdag te stressen en heb de morning after gehaald. Want het was nog binnen 72 uur dus dat kon nog. Is er nu nog een kans dat ik zwanger ben?

    Dinsdag begint mijn stop week maar kan ik bijv. ook morgen al stoppen. Dan weet ik eerder of ik ongesteld word of niet, wat al een opluchting is. En binnen hoeveel dagen word ik dan ongesteld?

    Reageer
    #3

    Nou, ik ben geen arts maar zo snel raak je dus niet zwanger hoor. Je meest vruchtbare dagen zijn rond je ovulatie (=eisprong) en die is ongeveer twee weken vóór je volgende menstruatie. Daarbij komt dat je de pil binnen de 12 uur hebt ingenomen én je hebt een MAP geslikt. Enige dat ik verwacht is dat je cyclus nu ontregelt is, door de MAP. Zwanger? Nee, denk van niet.

    Groetjes, Emma

    Reageer
    #4

    De zaadcellen kunnen 5 dagen overleven in de baarmoeder(rondzwemmen dus)

    En als ik me niet vergis vindt op de 14e dag van de menstruatiecyclus de eisprong plaats.

    Maar hoe je alles beschrijft zou de kans dat je zwanger zou zijn heel laag zijn... Hoor 🙂 Niet teveel paniek ;D

    Grtjs

    Reageer
Reageer op: 2de week 2 pillen vergeten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief