Pil meteen doorgeslikt niet ongesteld

  • #1

    Ik heb de pil genomen in de vakantie. toen ik het nam zat ik in mijn menstruatieweek en moest ik een week veilig seks hebben. Ik heb me hieraan gehouden en het elke dag de pil nettjes geslikt en wilde hem meteen doorslikken ( eerste strip) nu heb ik mijn 2e strip dus doorgeslikt ook elke dag optijd ingenomen. Nu zit ik in mijn eerste stopweek en ben al bij dag 4 van de stopweek en er ik nog geen doorbloeding. Er stond in de bijsluiter dat het weleens een maand geen bloeding zou kunnen komen maar dat dat dan de volgende maand komt. Maar dit lijkt me onlogisch aangezien ik hem heb doorgeslikt.

    Ik slik microgynon ( of hoe je het schrijft) en heb nog nooit eerder anticonseptie gebruikt op condoom na en ben trouwens 15 jr. Weet niet of dat er iets mee te maken heeft. En was vantevoren vrij regelmatig ongesteld.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Je slikt toch 3 weken de pil en dan pas een stopweek? Jij slikt maar 2 weken, of begrijp ik je niet goed?!

    Reageer
Reageer op: Pil meteen doorgeslikt niet ongesteld


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief