Veranderen van pil, geeft dit bijwerkingen?

  • #1

    Hallo,

    Ik ben gestopt met mijn vorige pil en heb een nieuwe pil aangevraagd. Waarom? Omdat ik nog even veel pijn had tijdens de stopweek/"menstrueren" als zonder de pil. Mijn vorige pil was de Microgynon 30 mg.
    Nu heb ik met mijn domme hoofd niet doorgevraagd naar de nieuwe pil bij de doktersassistente dus ik weet er weinig over behalve de bijsluiter. Ik geloof dat deze redelijk overeen komt met die van de Microgynon 30 mg. Vorige week maandag (2 juli) stopweek ingelast, "ongesteld" geworden en maandag (9 juli) in opdracht van de ha begonnen met de Gestodeen 75 mg.

    Nu was mijn vragen hierover of het normaal is dat hier bijwerkingen bij om de hoek komen kijken en wie heeft hier ervaring mee? Wat is de andere naam voor deze pil, want op http://www.anticonceptie.nl kan ik niet veel wijzer worden welke naam deze pil heeft en kan ik er dus via deze weg ook niet meer info over vinden. Waarom maken ze de stap om perse deze pil te kiezen en hier voor te gaan? Wat maakt het dat ik deze heb gekregen? Is er sprake van een ander hormoon? Heel dom, weet ik. Maar ik heb er gewoon helemaal niet bij nagedacht om hier over door te vragen.

    Heeft iemand hier ervaring mee?

    Gaat het hier om bijwerkingen van de pil? Heb inmiddels 5 testen van de Kruidvat gedaan. Heb een opgeblazen gevoel in mijn buik en af en toe buikpijn/steken. Wat kan dit zijn?

    Reageer
    #2

    Bedoel je Ethinylestradiol/Gestodeen Mylan omhulde tabletten?

    Reageer
Reageer op: Veranderen van pil, geeft dit bijwerkingen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief