Pil laatste week 2x vergeten

  • #1

    Hallo,
    Ik heb geprobeerd overal informatie te vinden hierover, maar kan het echt nergens vinden. Ik ben sinds kort van de mirena spiraal af, deze was vervroegd uitgewerkt (na 3 jaar). Toen ben ik overgestapt naar de pil. Deze gebruik ik nu 2 maanden. De 1e stopweek heb ik meteen overgeslagen. Ik ben alleen een paar keer vergeten in de laatste 2 weken om de pil in te nemen. Deze heb ik de volgende dag tegelijkertijd ingenomen met de andere.

    Nu kreeg ik 1.5 week geleden last van mijn borsten. Ze voelde heel zwaar aan, dus dacht dat het misschien met het door slikken te maken had. Dus ik ben een week eerder gestopt. Nu heb ik 4 dagen alleen maar oud bloed verloren en maar heel weinig.En de dag na mijn laatste menstruatie dag had ik al vruchtbaar slijm? De pijn in mijn borsten is nu wel weg.

    Mijn vraag is nu of dit kan kloppen. Ik had de huisarts al gebeld ivm alleen het oude bloed, dat kon geen kwaad, alleen het vruchtbare slijm zit me nog een beetje in de weg?

    Ik hoop hier een antwoord voor te krijgen, alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Hoezo "vruchtbaar" slijm?  Dat kan toch niemand zo vaststellen...en dat kan al helemaal niet meteen na een menstruatie... als je de pil doorslikt, is een pil vergeten op zich niet erg.  Je klachten kunnen overigens wel door de vergeten pillen veroorzaakt worden. gewoon weer op tijd met de pil starten en na de nieuwe strip wel een stopweek inlassen. Het zou kunnen dat je gedurende de strip nog een doorbraakbloeding gaat krijgen.

    Reageer
    #3

    Hoi,

    Bedankt voor de reactie. Ik heb geprobeerd via internet wijzer te worden hierover en daar kwam deze term zo vaak voorbij, dat ik deze term gebruikt heb. Had misschien beter eisprong ofzo kunnen zeggen. Was het toch de verkeerde term haha 🙂

    Ik kijk nog wel even af. In ieder geval bedankt!

    Reageer
Reageer op: Pil laatste week 2x vergeten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief