Nuvaring

  • #1

    Hallo,
    Ik heb 4 weken geleden een nuvaring geplaatst. Ik heb deze bewust 4 weken laten zitten omdat de nuvaring best prijzig is en dit toch wel scheelt. Aangezien de nuvaring 4 weken veilig is, is dit ook geen probleem.
    Alleen had ik de nuvaring vanochtend om 10 uur moeten verwijderen. Ik dacht er vanavond om 8 uur pas aan en heb hem toen nog verwijderd voor een stopweek.
    Ben ik in mijn stopweek nu nog beschermd? Ik weet niet of die 8 uurtjes te laat verwijderen erg is.

    Reageer
    #2

    De ring wordt maar 3 weken gedragen en geen 4. Hij is dus ook GEEN 4 weken veilig. Doe bijsluiter is er niet voor niets bij. Daar staat dat toch duidelijk in. Je bent en was dus niet beschermd.

    Reageer
    #3

    Hij is 4 weken veilig.

    Dit staat ook in de bijsluiter.

    Reageer
    #4

    Ja, 3 weken dragen en dan 1 week stopweek.  Dat zijn er dan dus 4.

    Jij maakt er 5 van 4 weken dragen en dan een stopweek

    Reageer
    #5

    U mag 1 ring 3 weken achtereen dragen. Mocht u de ring vergeten op tijd eruit te halen, dan is de werking nog betrouwbaar tot maximaal 4 weken na het inbrengen, dus nog een week extra. U kunt na verwijderen gewoon een stopweek inlassen en daarna een nieuwe ring inbrengen.

    Reageer
    #6

    Ik zie het nu inderdaad in de nieuwe bijsluiter ook staan.... excuus  Dan zou het geen probleem moeten zijn. Je hebt binnen 12 uur een nieuwe gebruikt

    Reageer
Reageer op: Nuvaring


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief