Opnieuw paniekaanvallen na lange tijd.

  • #1

    Sinds kort heb ik weer last van paniekaanvallen. Ik heb sinds kort te horen gekregen dat ik te oud ben voor een opleiding. Nou zul je denken, nou en? Zoek een andere opleiding, keuze zat! Maar dit was de enige opleiding voor mij. Ik wil later niet met tegenzin Naar mijn werk gaan en dus geen baan waar ik met tegenzin heen ga, tenslotte is het leven al moeilijk genoeg toch? Het heeft dan ook weinig nut voor mij om een baan te hebben wat geen leuke kanten kent en stress met zich mee brengt.

    Ik weet niet meer hoe ik nu verder moet en ik sta op dit moment echt voor een muur. Mijn leven is langzaam aan het instorten. Dit gevoel heb ik in ieder geval..

    Ik hoop dat mensen zich enigzins in kunnen leven en mij misschien advies kunnen geven wat te doen op dit punt..

    Ik heb al eerder paniekaanvallen gehad, min of meer om dezelfde reden maar op een gegeven moment is het weg gegaan omdat ik eindelijk een opleiding gevonden dacht te hebben wat helemaal bij mij paste.

    Reageer
    #2

    Hey! Irritant dat je weer paniekaanvallen hebt. Paniekaanval lijkt mij niet het probleem, eerder de stress die je van de ideeën krijgt over je situatie (wat uiteindelijk natuurlijk piekt in een aanval).

    Heb je weleens gedacht aan cognitieve gedrags therapie? Dit leert je kritischer naar je gedachten te kijken wat wellicht veel meer deuren opent naar een zonnigere toekomst. "Life happens when you are busy planning other things".

    Reageer
Reageer op: Opnieuw paniekaanvallen na lange tijd.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief