puisten op de rug

  • #1

    ik ben man van 24 en heb al een jaar of 4/5 last van puisten op mijn rug,ik duw ze altijd uit maar ze komen steeds teug!
    weet er iemand een middeltje ofzo of een speciaal zalf ervoor
    alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Soms geeft varkensvlees en chocolade deze reactie.
    de apotheek heeft er een goede creme voor.
    Sterkte Brenda

    Reageer
    #3

    Hi, ik heb ook hetzelfde probleem alleen ik heb een zeer goede hulpmiddel.

    Ik heb al 10 jaar last van puistjes op mijn rug. Het ging maar niet weg en ben zeker 2 a 3 jaar de ziekenhuis bezoeken voor de juiste middel voor mijn huid. Er was eigenlijk niks en geen enkel zalf hielp. Ik heb nu 1 van de beste medicijnen en ze zijn zo krachtig dat het zelfs verboden is voor de vrouwen omdat je kind misvormd kan groeien! Ik gebruik het nu en alles is tot rust gekomen nu. Het is een kuur van 3 a 4 maanden, maar daarbij komt er bij kijken een bloedneus en per half jaar levertest en ook nog eens zeer droge lippen! Je moet er wat voor over hebben. Ik kom er binnenkort er van af in ieder geval. Veel succes en ga naar de huiddokter i.p.v. huisarts, want het is niet hun vakgebied!

    Reageer
    #4

    De huid moet je eigenlijk voor het grootste gedeeltje van binnen uit verzorgen.

    Dit is dus door goede voeding.

    Door een tekort aan bepaalde voedingsstoffen, of een teveel aan, kunnen huidproblemen ontstaan.

    Sterkte,
    Laricha

    Reageer
    #5

    hoi mijn vriend heeft ook erge last van pukkels op zijn rug, ik doe het nu 3a4 keer in de week scrubben met zeezout en het ziet er super mooi uit, probeer het eens, baat het niet dan schaadt het niet. gr marjon

    Reageer
    #6

    Zee zout..? Koop je dat?

    Of wat want ik haat puisten ik heb ze nu ongeveer al 3 jaren op mijn rug en beetje op mijn gezicht ik heb van alles geprobeerd ik ga ook trouwen ik vind het vies supper vies ik wil zon schone rug met een hemd gewoon buiten lopen maar dat kan niet Ik wil iets dat echt gaat werken.

    Reageer
    #7

    hoooi!

    ik heb last van puistjes vooral op mijn rug en decolete! echt heeel vervelend! ik heb ze ook soms op mijn gezicht.. maar op mijn rug kan ik er niet zo makkelijk bij om er crems ofzo op te smeren ik weet echt niet wat ik eraan moet doen en ik wil gwn in de zomer bijv. of het zwembad vol zelfvertrouwen in mijn bikini staan! grrrr ik haat puisten ๐Ÿ™ ik ben 13 jaar en sommige kinder bijv uit mij klas zeggen wel eens tegen me: puistenkop of: zoo jij hebt veel pukkels of bijv als ze een foto van mij zien: lelijk man hierop zie je je pukkels zo goed! en ik laat dan niet merken dat ik het vervelend vindt.. anders lijk ik zo'n watje maar het doet me wel pijn! heeft iemand misschien een goede tip tegen puistjes? alsjeblieft ik ben hopeloos!
    xx

    Reageer
    #8

    Ik heb het ineens dit jaar voor de 2e keer, daarvoor nooit. Volgens mij kan het ook met hormonen te maken hebben. Ik heb het ook vooral s zomers erg. Vorige zomer heb ik dus helemaal geen leuke topjes en jurkjes gedragen. Afgelopen winter was ik blij dat het weg was (dacht dat het maar een korte periode was), zodat ik weer korte topjes aan kon in de zomer. Maar, samen met de eerste zonnestralen, zie ik ze nu alweer verschijnen.
    Voor mezelf besloten dat ik me deze zomer niet ga bedekken of lelijk door ga voelen. Tis niet mooi, maar wil er niet minder om genieten in bikini. Iig ben ik natuurlijk benieuwd wat hier goed tegen helpt, zodat ik er toch wat tegen kan doen. Ik gebruik nu teunisbloemolie (hormonale werking, voor een mooie huid). Misschien ligt het wel aan veel talgvorming, omdat mijn huid s zomers vetter is, of misschien ligt het aan de zon. Scrubben met zeezout ga ik ook maar eens uiutproberen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Wil je laten weten hoe het verder met je klachten gaat. Zeker als je iets gevonden hebt dat werkt! Dank je.

    Reageer
    #10

    chloorhexidine een ontsmettingsmiddel dit zit bijv. in sterilondettol of corsodylcreme daar drogen ze vanuit en ontsmet het gelijk gewoon te koop bij de drogist.

    veel succes!!!

    Reageer
    #11

    Zomers puistjes op je rug kan ook door je zonneproduct komen die dan te vet is.

    Reageer
    #12

    Nou ik ben een meisje van 11 jaar..
    Ik heb het ook.
    Ik durf niet in m'n bikini telopen en zonder me haren voor m'n rug..
    Maar ik heb nu iets van garnier..
    ik heb ze ook op m'n gezicht en m'n gezicht is er een stukje gladder door.
    Hopen dat het ook op m'n rug werkt..
    Maar van cocolade krijg je ook puistjes,
    Ik eet ook best veel cocolade xD
    Xxx

    Reageer
    #13

    ik heb ook de zelfde probleem..
    ikwas vorig jaar naar turkije geweest voor 8 weken en allllle puisten op me rug gezicht en op me borstkast waren weg.. dat kwam door de zee en zon daar..
    Maar wat kan ik hiergaan doen dat me puistenweg gaan op me rug enzo..?

    khoor vaak dat ze zeggen veel water drinken maja..

    Reageer
    #14

    Zon en zout zeewater drogen de huid uit. Je zou dus een zonnebank kunnen nemen of de huid regelmatig goed behandelen met een uitdrogende werking. Vraag de huisarts om advies, misschien helpt een lichte zinkzalf goed bij jou.

    Reageer
    #15

    Hallo!

    2 a 3 keer per week scrubben met bodyscrub. En daarna insmeren met babypoeder van Zwitsal. Dit haalt het vocht uit de pukkel en hierdoor verdwijnt de rode kleur in elk geval na enkele dagen. En zomers lekker met de rug in de zon, daar drogen ze ook van uit en je krijgt een mooi kleurtje. Dit werkt bij mij altijd prima. Probeer het eens zou ik zeggen.

    Succes!

    Reageer
Reageer op: puisten op de rug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief