Spontane witte bultjes veel jeuk

  • #1

    Goedemiddag,

    Sinds de afgelopen 5 dagen krijg ik op willekeurige momenten van de dag overal op benen armen achterhoofd spontane witte bultjes die ontzettend jeuken. Het vreemde is na een tijdje verdwijnen ze en krijg ik vervolgens op andere plekken de bultjes( zie foto bijlage). Ik ben nergens allergisch voor en heb ook geen last van hooikoorts,heb ook niks bijzonders gedaan of gegeten, daarnaast gekeken of het aan huismijt ligt maar ochtends in bed en avonds geen last ondervonden. Weet iemand wat dit kan zijn en vooral hoe ik er vanaf kom wandt de jeuk is ondraaglijk.

    Reageer
    #2

    Het kan een virusinfectie zijn. Ga even met de klachten naar de huisarts.

    Reageer
    #3

    Zijn er nog meer mensen met exact deze klachten?

    Reageer
    #4

    Hallo Wesley,

    Heb het zelfde probleem al jaren zo komt het zo is het weken weg wel heel vervelend

    Reageer
    #5

    Soms kunnen bij bepaalde huiduitslag tekorten aan bepaalde voedingsstoffen spelen, zoals bepaalde vitaminen en vetzuren. Naast een allergie kan je nog een overgevoeligheid hebben, die lastiger aantoonbaar is. Je zou op alternatief gebied kunnen laten testen waar het probleem hem zit.

    Reageer
    #6

    hey,

    Ik heb hetzelfde probleem. Maar dan op mijn kin en het jeukf ontzettend erg!! Ik durf niet te krabben omdat ik dan bang ben dat het alleen maar erger word.

     

    Kan dit misschien komen door de warmte? Ik ben namelijk nu op vakantie.

    Reageer
    #7

    Dat zou heel goed kunnen

    Reageer
Reageer op: Spontane witte bultjes veel jeuk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief