koortslip

  • #1

    Hallo ,

    Ik heb echt al maanden koortslip en ik word er echt helemaal depressief van ik schaam me zelfs om naar school te gaan omdat ik het zo zat ben.

    Het gaat altijd 5 dagen weg of wordt het minder en komt het weer erger terug en dit is al 3 maanden lang zo, ik ben al naar de huisarts geweest die gaf me fusidinezuur en pillen die heel erg hielpen, maarja zoals ik al zei het komt steeds terug en vandaag is er dus weer een koortje verschenen boven mijn lip. Ik heb de huisarts weer is gebeld en zei dat die niks eraan kan doen en dat ik gezond moet eten , maar het wilt echt maar niet weg en ik word er helemaal gek van. Zovirax en lysinepillen heb ik ookal gebruikt die helpen ook maar voor aantal dagen. Kan iemand me a.u.b helpen ik wil het zo snel mogelijk weghebben want ik word het nu echt heeeel erg zat. Tandpasta werkte ook niet daardoor ging heel mijn lip opzwellen.

    Het kan komen door stress omdat ik in mijn examenweek zit maar ik heb al heel mijn leven lang stress het is niet anders dan alle andere dagen waar ik stress.  Dus ik snap nou niet waar het aan zit???

     

    Reageer
Reageer op: koortslip


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief