Geen verwijzing voor een allergie test

  • #1

    Hoi!

    Ik wil graag vragen wannee je precies een verwijzing hoort te krijgen.

    Ik heb 3 keer een allergische reactie gehad. Eerste keer was 2 jaar terug in de overgang van herfst naar winter. Vervolgens medicijnen voor gekregen van de huisarts dat heeft het erger gemaakt en ik werd helemaal opgezwollen.
    Het begon bij mijn handen en binnen een dag was het overal!

    Uiteindelijk een andere zalf gekregen en het was binnen een week over..

    Een jaar later weer bij de overgang van herfst naar winter weer het zelfde probleem. WEER de verkeerde zalf gekregen dat ik de eerste keer ook kreeg dat het erger heeft gemaakt. Ik ben erug gegaan en aangegeven dat dit weer geen juiste zalfje is. Ook uiteindelijk na een nieuwe zalfje is het na een week over.

    En nu heb ik 2weken terug zwarte henna laten doen. Na 10 dagen begon de henna weg te trekken. Toen het weg trok begon het te jeuken en kreeg ik blaasjes op de plek van de henna. Het word erger op me hand en het jeukt enorm. Dit keer blojft het wel om mijn hand maar gaat maar niet over ik heb het al een week en wegens een vakantiw ben ik niet in deze week naar de huisarts kunnen gaan.

    Vandaag langs de huisarts geweest en het voorgelegd dat ik een allergie test wil laten doen. Nou is het voor dit keer wel bekend dat het henna is. Maar de afgelopen 2 keer is het nog steeds onbekend.

    Ik kreeg te horen dat ik eerst moet weten in welk factoe ze moeten onderzoeken: voeding, dieren, planten, chemische stoffen etc.

    Dus ze heeft me niet doorverwijzen en ze zei dat voor dit allergische reactie het ook biet hoeven te onderzoeken want dit is al bekend dat het henna is????

    Dit kan niet naar mijn gevoel !

    Als ik weet waar ik allergisch voor ben in welk vlak dat is hoef ik niet te stappen naar de huisarts dat weet ik het zelf tog al ?
    Kunnen ze niet een hele test voor me klaar leggen waar naar alles word gekeken ?

    Ik heb het recht om te weten waar ik steeds een allergische reactie op krijg?

    Heeft er iemand een antwoord op mijn vraag ??

    Bedankt alvast!

    Mvg,
    Mer.

    Reageer
    #2

    Als het de andere keren niet door de henna was, dan moet je bij je huisarts gewoon om een uitgebreide allergie test vragen. Die doen ze in de regel in het ziekenhuis.

    Reageer
Reageer op: Geen verwijzing voor een allergie test


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief