Onbedoelde Overdosis Speed

  • #1

    Beste mensen,

    Ik heb gisteren per ongeluk een overdosis speed genomen. Ik ben een regelmatige gebruiker, maar stom genoeg had ik geen idee wat mijn maximale dosis was.

    Ik heb ongeveer 7 gram speed nasaal ingenomen over een periode van twee uur. Eerst merkte ik natuurlijk de gebruikelijke effecten. Toen begon mijn hart met zo'n 5 slagen per seconde te slaan, en soms sloeg het heel langzaam, ik had last van spiertrekjes, heel zwakke benen, kortademigheid, drukkende en oncomfortabele pijn in mijn hart en buik, braakneigingen (zonder dat er braaksel uitkwam), en telkens zag ik mijn zichtveld kleiner worden en moest ik bewust vechten tegen het wegvallen.

    Dat waren de voornaamste klachten, en het is nu dus een dag geleden, en ik merk sommige hartklachten nog. Ik wil hiermee liever niet naar de huisarts gaan, dus mijn vraag is, zijn er specifieke dingen waarop ik nu moet letten? Zo eet drink ik nu bijvoorbeeld geen producten meer die mijn bloeddruk en/of hartslag kunnen beïnvloeden maar wel veel water. Ik weet alleen niet of er een dag later nog nieuwe klachten kunnen optreden, of dat speed misschien conflicteert met andere stoffen.

    Ik heb me na deze ervaring ook gezworen nooit meer speed te gebruiken, dus dat zit gelukkig goed.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Als je nog steeds last van hartklachten hebt raad ik je toch dringend aan om contact op te nemen met de huisartsenpost

    Reageer
    #3

    Hallo, 7 gram is echt bizar veel, en dat in 2 uren.
    Voortaan echt mee oppassen of zoals je zelf al zegt; gezworen nooit meer speed te gebruiken.
    probeer vitamines binnen te krijgen groente fruit, ook best wel producten met suiker, en idd voldoende water drinken, maar te veel is ook niet goed.
    Hoop dat je het ergste achter de rug hebt, en dat hart zal zich neem ik aan wel weer snel stabiliseren.
    Sterkte! m.v.g.

    Reageer
    #4

    Hartelijk bedankt voor de adviezen!

    Reageer
Reageer op: Onbedoelde Overdosis Speed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief